[:BG] 

Близначките Августина и Каролина Арбови са избрани в състава на най-добрите отбори за всички региони на Националната Фастпитч Треньорска Асоциация на САЩ – NFCA NAIA All-Region за 2022. 147 студентки-спортисти от 68 колежа са номинирани и избрани от членовете на Асоциацията, като членове на отборите на 6-те региона. Августина и Каролина са в състава на първия отбор на регион 2.

Наградите се присъждат на спортистки от 6-те региона, като те биват избрани в един от двата регионални отбора. Треньорите, членове на организацията номинират и гласуват за най-добрите атлетки. Всички победителки продължават напред в надпреварата за попадане в един от двата отбора NFCA NAIA All-America, които ще бъдат обявени на 7ми юни.

Отборът на Пумите от Колумбия колидж пласира цели 6 състезателки в звездните отбори. Това бе първа номинация в кариерите на Ави и Кари, което ги прави и първите българки, носителки на награда от този ранг в САЩ. Националната Фастпитч Треньорска Асоциация на САЩ – NFCA е професионална организация на всички софтболни фастпитч треньори. Известна е с престижните си награди за All-Region и All-America. Асоциацията обучава и подкрепя софтболни треньори на различни нива чрез национални конвенции, курсове, бази данни от упражнения и подкасти.[:]