Българската бейзболна лига (ББЛ) предлага на всички отбори участници и техните запалянковци възможността статистиката от мачовете да бъде леснодостъпна в електронен вариант благодарение на GameChanger – американска компания, специалист в изработването на софтуер услуги за спортни клубове и организации.

Услугата GameChanger се състои от мобилно приложение и уебсайт, които предоставят въвеждане и достъп до бейзболна статистика, следене на мачове на живо благодарение на „лайвскор“, както и голяма гама от инструменти за онлайн управление на взаимоотношенията между играчи, треньори, родители и фенове.

Част от услугите, до които имат достъп любителите на ББЛ и на бейзбола в България през 2017 г., са резултати от мачовете, отборна и индивидуална статистика, класирания, следене на мачове на живо чрез „лайвскор“ и други.

Влезте в GameChanger и потърсете вашия любим отбор, играч или лига!

Не пропускайте нито миг от ББЛ, получавайте отборни съобщения, имайте постоянен достъп, където и да се намирате, до огромна база данни за любимия ви български бейзболен отбор или играч, като станете последовател в GameChanger.

Споразумението между GameChanger и ББЛ е факт благодарение на новоизградените взаимотношения между създателя на ББЛ Александър Горрин и Джеф Камрат, настоящ директор „Бизнес развитие“ в GameChanger, бивш представител на скаутската програма на Мейджър лийг бейзбол (МЛБ), както и бивш питчер в системата на професионалния отбор от американската Висша лига Тампа Бей Девъл Рейс.

Освен в GameChanger, резултатите, програмата, класирането, както и „лайвскор“ от ББЛ са на разположение и на уебстраницата на ББЛ, както и на фейсбук страницата на лигата.